Similar topics
آمار سایت
Who is online?
In total there are 29 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 29 Guests None
Most users ever online was 285 on Sun Oct 13, 2024 2:07 am
بچه های عزیز برای جلوگیری از در گیری های خونین تو سایت ,حتما یه سری به اینجا بزنین
+2
majid
رامین
6 posters
:: همکلاسی (88) :: همینجوری!
Page 1 of 1
بچه های عزیز برای جلوگیری از در گیری های خونین تو سایت ,حتما یه سری به اینجا بزنین
من متوجه شدم با هرکدوم از پست های بچه ها یه عده میرنجن
مثلا پست بابک(ممقانی!)یا پست خودم در مورد شوخی با پسرها ودختر ها
ولی اینو از من بشنوید که ما یه خانواده ایم یه شوخی یا یه نظر شخصی نباید اینجوری مورد حمله قرار بگیره
بزارید جو سایت دوستانه باشه
مثلا من(تو یکی از پستهام خانم احمدی بدجور ناراحت شدن) یا احسان(تو یکی از پاسخ های احسان خانم مهر افزون ناراحت شدن) یا.... یه حرفی میزنیم اگه حتی یه نفر ناراحت بشه اصلا راضی نیستیم
اونو بگیم....................
خب؟
مثلا پست بابک(ممقانی!)یا پست خودم در مورد شوخی با پسرها ودختر ها
ولی اینو از من بشنوید که ما یه خانواده ایم یه شوخی یا یه نظر شخصی نباید اینجوری مورد حمله قرار بگیره
بزارید جو سایت دوستانه باشه
مثلا من(تو یکی از پستهام خانم احمدی بدجور ناراحت شدن) یا احسان(تو یکی از پاسخ های احسان خانم مهر افزون ناراحت شدن) یا.... یه حرفی میزنیم اگه حتی یه نفر ناراحت بشه اصلا راضی نیستیم
اونو بگیم....................
خب؟
Re: بچه های عزیز برای جلوگیری از در گیری های خونین تو سایت ,حتما یه سری به اینجا بزنین
ضمن عرض سلام منم با شما کاملا موافقم ما باید نسبت به نظرات دیگران انتقاد داشته باشیم ولی نباید از هم دیگه ناراحت بشیم با تشکر
mahyar- تعداد پستها : 142
آدرس پستي : mahyar.taghvaie@yahoo.com
Re: بچه های عزیز برای جلوگیری از در گیری های خونین تو سایت ,حتما یه سری به اینجا بزنین
...enteghad ba harfe namarboot fargh dare ke motasefane bazia farghe in 2taro halishun nist
عمو مهدی_مهدی عزیز_سرور_آقا_رییس_من چاکرتم....من میگم با احترام بگیم تو باز هم به ما میپریmehdi_baahaal wrote:...enteghad ba harfe namarboot fargh dare ke motasefane bazia farghe in 2taro halishun nist
chizi ke goftam na enteghad bod na harf na marbut faghat ye shukhi dostane bod ke badesh az hameye khanoma va khanom mehr afzun mazerat khahi kardam umidvaram ke manu bebakhshan
ehsan- تعداد پستها : 15
آدرس پستي : ehsan.soltanian@gmail.com
enteghad bokonin tohin nakonin .harfaye adamaro naghgd bekonin khodeshuno naghd nakonin
ulduz21- تعداد پستها : 38
Similar topics
» یک راه ساده برای باز کردن سایت های ف ی ل ت ر
» فوايدوآثارنماز(حتما حتما مطالعه كنيد ونظر دهيد)
» معبد دوستی اینجا بنا شده....نه؟
» فوايدوآثارنماز(حتما حتما مطالعه كنيد ونظر دهيد)
» معبد دوستی اینجا بنا شده....نه؟
:: همکلاسی (88) :: همینجوری!
Page 1 of 1