Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
آمار سایت
Who is online?
In total there are 66 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 66 Guests

None

[ View the whole list ]

Most users ever online was 285 on Sun Oct 13, 2024 2:07 am
Online Support

به خاطر پدر

2 posters

Go down

به خاطر پدر Empty به خاطر پدر

Post  saeid Fri Jun 25, 2010 3:33 am

پیرمرد تنهایی در روستایی زندگی می کرد. او می خواست مزرعه سیب زمینی اش را شخم بزند اما این کار برای او خیلی سخت بود و تنها پسرش که می توانست به او کمک کند, به جرم مبارز با نژاد پرستی در زندان بود.

پیرمرد نامه ای برای پسرش نوشت و وضعیت را برای او توضیح داد: « پسر عزیزم! من حال خوشی ندارم لذا امسال نخواهم توانست سیب زمینی بکارم. از سوی دیگر من نمی خواهم که مزرعه را از دست بدهم, چون مادرت همیشه زمان کاشت محصول را دوست داشت. اگر تو اینجا بودی, تمام مشکلات من حل می شد. کاش تو بودی و مزرعه را برای من شخم می زدی. من برای این کار خیلی پیر شده ام. »

دوستدار تو پدر

پسر در پاسخ پدر این تلگراف را برای او ارسال کرد:

« پدر! به خاطر خدا مزرعه را شخم نزن, من آنجا اسلحه پنهان کرده ام. »

پسرت

صبح فردا 12 نفر از ماموران و افسران پلیس محلی آمدند و تمام مزرعه را برای یافتن اسلحه شخم زدند! و البته اسلحه ای نیافتند. پیرمرد بهت زده نامه ای دیگر به پسرش نوشت و به او گفت که چه اتفاقی افتاده و از او پرسید که حالا چه باید بکند؟

پسر که زیر شکنجه های طاقت فرسا دیگر رمقی نداشت خیلی کوتاه پاسخ داد: « پدر برو سیب زمینی هایت را بکار, این بهترین کاری بود که از اینجا می توانستم برایت انجام بدهم! »

روز پدر مبارک
saeid
saeid

تعداد پستها : 65

Back to top Go down

به خاطر پدر Empty Re: به خاطر پدر

Post  javad Mon Jun 28, 2010 11:01 am

سعید جون داداش روزت مبارک عزیزم
javad
javad
Admin

تعداد پستها : 138