Similar topics
آمار سایت
Who is online?
In total there are 8 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 8 Guests None
Most users ever online was 285 on Sun Oct 13, 2024 2:07 am
دوچرخه زندگی
5 posters
:: تالار گوناگون :: فرهنگی
Page 1 of 1
دوچرخه زندگی
دوچرخه ی زندگی:
حتما زمان کودکی را به یاد می اوری که برای یاد گرفتن دوچرخه سواری چقدر زمین می خوردی .
یادت می اید یکی از اصلی ترین فرمول های موفقیت در دوچرخه سواری چیست؟همان چیزی است که از اصلی ترین فرمول های زندگی نیز هست .
((حرکت))آری حرکت .بدون حرکت ،تعادل دو چرخه سوار به هم می خورد
بدون حرکت و تلاش ،تعادل زندگی نیز به هم می خورد .
باور نمی کنی؟؟مدتی را بدون هیچ تصمیم و هدفی بی حرکت در مسیر زندگی فقط ساکن باش،انگاه به زودی تعادلت به هم می خورد و قطعا به زمین خواهی خورد.
"وقتی روی دوچرخه زندگی سوار شدی ،تا اخرین لحظه باید حرکت کنی ،حرکت ،این را به یاد داشته باش."
حتما زمان کودکی را به یاد می اوری که برای یاد گرفتن دوچرخه سواری چقدر زمین می خوردی .
یادت می اید یکی از اصلی ترین فرمول های موفقیت در دوچرخه سواری چیست؟همان چیزی است که از اصلی ترین فرمول های زندگی نیز هست .
((حرکت))آری حرکت .بدون حرکت ،تعادل دو چرخه سوار به هم می خورد
بدون حرکت و تلاش ،تعادل زندگی نیز به هم می خورد .
باور نمی کنی؟؟مدتی را بدون هیچ تصمیم و هدفی بی حرکت در مسیر زندگی فقط ساکن باش،انگاه به زودی تعادلت به هم می خورد و قطعا به زمین خواهی خورد.
"وقتی روی دوچرخه زندگی سوار شدی ،تا اخرین لحظه باید حرکت کنی ،حرکت ،این را به یاد داشته باش."
shamim27- تعداد پستها : 1
o
harekat khobe vali mohemtar az on masireshe ke bayad 2rost entekhab beshe vagarna ke akharesh ...... l
Amir- تعداد پستها : 38
Re: دوچرخه زندگی
همونطوري كه (خانم يا آقاي؟)SHAMIM27گفتن بايد حواسمون باشه از دوچرخه پياده نشيم، داش اميرم گفت كه مسيرم خيلي مهمه.
اما مشكل اينجاس كه من شش ماهه از دوچرخه پياده شدم و دو ماهم هست كه منتظر يه جمعه ام كه برم كچل كنم تا از شنبش بشينم درس بخونم. ولي از شروعه سال تا حالا حتي يه ذره ام موهام كوتاهتر نشده اصلا انگار نه انگار يه زماني يه كم دوچرخه سواري بلد بودم . اگر يه جايي كلاس تعليم دوچرخه سواري سراغ دارين حتما به emailام بفرستين!!!
يه سوال هم داشتم از بچه ها:آيا اصلا احتمال داره يكي سر ترم اول مشروط بشه؟؟؟
اما مشكل اينجاس كه من شش ماهه از دوچرخه پياده شدم و دو ماهم هست كه منتظر يه جمعه ام كه برم كچل كنم تا از شنبش بشينم درس بخونم. ولي از شروعه سال تا حالا حتي يه ذره ام موهام كوتاهتر نشده اصلا انگار نه انگار يه زماني يه كم دوچرخه سواري بلد بودم . اگر يه جايي كلاس تعليم دوچرخه سواري سراغ دارين حتما به emailام بفرستين!!!
يه سوال هم داشتم از بچه ها:آيا اصلا احتمال داره يكي سر ترم اول مشروط بشه؟؟؟
Farid- تعداد پستها : 27
آدرس پستي : farid_aleagha@yahoo.com
Re: دوچرخه زندگی
mohemtar az harekat va masir , bade lastik va tormoze 2charkheye zendegist
unaii ke zendegishuno fadaye kareshun mikonan , 2charkhashun tormoz nadare
unaii ham ke be khoda eteghad nadaran , lastikeshun panchare
ta eteghadeshuno avaz nakonan(tavize lastik) , be hiich jaiie nemiresan
unaii ke zendegishuno fadaye kareshun mikonan , 2charkhashun tormoz nadare
unaii ham ke be khoda eteghad nadaran , lastikeshun panchare
ta eteghadeshuno avaz nakonan(tavize lastik) , be hiich jaiie nemiresan
استقامت
دوچرخه سواری اولش که بلد نیستی سخته ولی وقتی یاد گرفتی و به سراشیبی افتادی اسون میشه و می تونی از دوچرخه سواری لذت ببری
javad- Admin
- تعداد پستها : 138
آدرس پستي : mjalibakhshi@yahoo.com
:: تالار گوناگون :: فرهنگی
Page 1 of 1